Xplay-rpg

Xplay-RPG by Kent


  » Los Santos Police Departament - Informatii

  Distribuiţi

  .Bryan

  Mesaje : 56
  Data de înscriere : 19/01/2018

  » Los Santos Police Departament - Informatii

  Mesaj Scris de .Bryan la data de Vin Ian 19, 2018 8:39 pm  Regulamentul general al departamentelor il gasiti aici: http://xplay-rpg.forumz.ro/t3-regulament-departamente

  In acest topic veti gasii unele informatii legate de Police Departament!

  * Nu acordati wanted cu modul "/btrack" daca acordati wanted cu acel mod cel mai probabil luati FW pentru ca nu sunt luate in considerare acele dovezi!
  * Cine este prins ca nu poarta skinul corespunzator rankului este  avertizat prima data urmand daca nu schimba skin in interval de 24 ore sa primeasca FW.
  * Doar fetele poartă skinul de fată, cine este prins cu skin de fată și nu vrea să-l schimbe o să fie avertizat iar după 24h o să primească Faction Warn dacă tot nu a fost schimbat.
  * Membri ce detin job-uri ilegale (arms dealer, drugs dealer) vor fi sanctionati cu faction warn.
  *Cei care intra recent au la dispozitie 24 de ore sa dea /quitjob si sa schimbe job-ul.
  * Cine vorbeste aiurea peste lider/co-lider, deranjeaza intr-un fel sau altul sedinta, nu asculta exact ceea ce spune liderul/coliderul, se pune afk fara sa primeasca permisiunea liderului/coliderului sau foloseste alte anim-uri decat cele impuse va primi amenda/ FW.
  * Salariul primeste doar cine considera liderul ca merita, nu este obligatoriu. Cine a fost sanctionat mult in acea saptamana sau nu s-a comportat corespunzator, nu va primi.
  * Doar membrii de rank 5-6 primesc clear FW la zile.

  * Daca furi o masina indiferent daca fugi cu ea sau doar o furi si iesi primesti FW.

  * Daca furi un suspect o sa primesti AV.

  ​* La 2 amenzi primite in aceasi zi vrei primii un Faction Warn. Aceasta regula este facuta pentru miscorarea amenzilor.  #Atentie! Regula despre FVR!


  Membrii de rank 5 au voie sa foloseasca [/fvrespawn] doar cand se cere [/r] sau pe [/d], daca le cere cineva pe [/sms] pot spune liderului / co-liderului sa dea el.

  Cei care abuzeaza de aceasta comanda o sa fie sanctionati cu FW sau chiar uninvite, depinde de gravitatea abuzului.  #Atenţie! Nu se mai fac controale de rutină!

  * Se poate face un control de rutina / se poate da [/frisk] doar playerilor din jail sau dupa acordarea unei sanctiuni (tichet / suspendare permis).

  Cei care sunt prinsi cu droguri la ei primesc wanted 3 dupa ce sunt verificati cu comanda [/frisk].  - politistii nu au voie sa ajute playerii sa faca quest-uri precum "omoara x politisti".  **Nu aveti voie sa somati un suspect in felul urmator: "/handsup sau wanted 3".

  **Trebuie sa ii explicati motivul pentru a da /handsup sau ii explicati ca sa dea /handsup pentru ai confisca permisul / drogurile / armele.

  **Daca nu respectati aceasta regula si veti primi reclamatie, veti primi si faction warn.

  **Pentru tazer (/ta) aiurea veti primi AV! - pentru abuz sanctiunea este marita.  Atentie! O somatie (1x /so aiurea) nu se sanctioneaza. Doua somatii aiurea = AV, iar la 3 somatii aiurea veti primi FW. La fel si la somatiile acordate jucatorilor cu wanted fara drept.

  Skinurile in functie de rank:
  Masinile in functie de rank:

  Rank 1:

  Rank 2:

  Rank 3:

  Rank 4:

  Rank 5:  Liderul / co-liderul pot sustine teste cand doresc, fara a fi trecuti pe lista de testeri.
  Sedintele vor avea loc in fiecare duminica de la ora 18:00.
  Antrenamentele vor fii organizate ocazional, atunci când va fii nevoie.
  Reguli interne:
  - posturile între membri pe panel sunt sancţionate cu faction warn.
  - cei care fac parte din LSPD si primesc sau ofera bani / bunuri pentru a evita / retrage o reclamatie facuta impotriva lor in panel o sa fie sanctionati cu WARN. Cel care face reclamatia trebuie sa aduca dovezi cum ca a oferit mita si cum ca cel reclamat a primit-o (dovada cu /transfer, /sellcarto, etc.).  Informatii ajutatoare pentru confiscarea permiselor:  Se considera condus neregulamentar atunci cand jucatorul trece cu masina in proportie de 80% sau mai mult pe celalalt sens de mers. Tot condus neregulamentar este si atunci cand acesta foloseste iarba, nisipul sau alte lucruri pentru a avea o scuza ca nu a circulat pe contrasens.

  Cand merge cu fata regulamentar iar apoi da in spate nu aveti voie sa ii confiscati permisul!    

   Acum este: Vin Dec 14, 2018 4:10 pm