Xplay-rpg

Xplay-RPG by Kent


  » National Guard - Informaţii şi Reguli interne

  Distribuiţi

  .Bryan

  Mesaje : 56
  Data de înscriere : 19/01/2018

  » National Guard - Informaţii şi Reguli interne

  Mesaj Scris de .Bryan la data de Vin Ian 19, 2018 9:03 pm  Regulamentul general al departamentelor îl puteţi găsi aici -> http://xplay-rpg.forumz.ro/t3-regulament-departamente  Reguli interne

  * Nu acordati wanted cu modul "/btrack" daca acordati wanted cu acel mod cel mai probabil luati FW pentru ca nu sunt luate in considerare acele dovezi!  - posturile între colegi pe panel sunt sancţionate cu faction warn.

  - este permis la jail sa somezi cu comanda [/s]  un player ce refuza sa paraseasca cladirea, dar trebuie sa ii explici de ce il somezi. Cine nu va oferi nicio explicatie va fi sanctionat cu FW. Cine someaza un player folosind comanda [/so] pentru a-l da afara din incinta jail fara a-i oferi vreo explicatie, va fi sanctionat cu Faction Warn.

  - membrii ce nu stau in linie, nu asculta de lider/co-lideri sau deranjeaza sedinta  in orice mod vor fi sanctionati cu Avertisment Verbal la prima abatere, urmand la a doua abatere Faction Warn.

  - membrii ce nu poarta skin-ul adecvat rank-ului lor au 24 de ore la dispozitie sa isi schimbe skin-ul. Cei ce refuza sa il schimbe vor fi sanctionati cu FW.

  - nu aveti voie sa detineti joburi ilegale. (Drugs Dealer, Arms Dealer, Car Jacker).

  - Cei care fac parte dintr-o factiune si primesc sau ofera bani / bunuri pentru a evita / retrage o reclamatie facuta impotriva lor in panel o sa fie sanctionati cu FW. Cel care face reclamatia trebuie sa aduca dovezi cum ca a oferit mita si cum ca cel reclamat a primit-o (dovada cu /transfer, /sellcarto, etc.).

  - membrul care intră în facţiune şi deţine materiale/droguri, are la dispoziţie 24 ore de la momentul în care a primit [/invite], să scape de ele.

  - este interzis pentru un politist sa omoare un jucator (cu sau fara wanted) cu spray-ul. Cei reclamati pentru acest lucru vor fi sanctionati cu avertisment verbal. Aveti voie sa ii atacati cu spray-ul, nu sa ii omorati.
  - politistii nu au voie sa ajute playerii sa faca quest-uri precum "omoara x politisti". Cei reclamati pentru acest lucru vor fi sanctionati cu avertisment verbal.

  - aveti la dispozitie 5 minute pentru a acorda wanted dupa ce ati fost atacat/omorat, daca acordati wanted dupa 5 minute primiti faction warn. O dovada se verifica in maxim 2-3 minute.

  - Sedinta saptamanala va avea loc duminica la ora 16:00. Sedinta nu este obligatorie, insa doar cei care doresc sa primeasca salariu si prime pot veni.

  - Pentru o somatie data unui jucator fara drept de predare sau fara wanted nu primiti nimic, pentru 2 somatii primiti un avertisment verbal iar pentru 3 somatii Faction warn

  - Nu aveti voie sa somati pe [/m], a fost adaugata comanda [/so]

  - Daca un membru din National Guard aduce o dovada iar titlul dovezii (youtube, imgur, minus etc..) contine injurii, membrul o sa fie sanctionat cu avertisment verbal sau Faction warn, in functie de gravitatea jignirilor

  - Daca un politist il someaza pe un jucator sa paraseasca incita jail si dupa ii acorda wanted, nu aveti voie sa furati suspectul. Daca faceti asta sunteti sanctionati cu un Faction warn

  - Orice politist care va fi prins incalcand regulile de circulatie va fi sanctionat de catre alt politist. In cazul in care refuza confiscarea permisului / platirea amenzii va primi Faction Warn.

  - Daca un membru da din greseala F la o masina, personala sau nepersonala acesta va fi sanctionat cu Avertisment Verbal deoarece se poate apasa din greseala F, insa daca acesta fura masina si pleaca cu ea, va primi Faction Warn.

  - Manevrele de FVR (/fvrespawn) vor fi acordate doar de catre lider/colider/testeri/admini/responsabili FVR, se sanctioneaza cu Avertisment Verbal daca se incalca aceasta regula de catre ceilalti membrii ai factiunii.  Testeri / responsabili cu FVR.  dacă testerii/responsabilii sunt consideraţi inactivi, le va fi scoasă funcţia.
  pentru a primi tester, trebuie să aveţi minim rank 2.
  testerii sunt obligaţi să dea PM cu testul acordat liderului sau unuia dintre co-lideri.
  tester level 1 - se primeste atunci cand liderul/coliderul considera ca esti pregatit pentru functia de tester (vei primi 200.000$ pentru fiecare test acordat)
  tester level 2 - se primeste atunci cand liderul/coliderul considera ca esti pregatit pentru aceasta "avansare". (vei primi 250.000$ pentru fiecare test acordat)
  tester level 3 - se primeste atunci cand liderul/coliderul considera ca esti pregatit pentru functia de TESTER 3. (vei primi 350.000$ pentru fiecare test acordat)
  tester level 3 va fi si coordonatorul celorlalti testeri si al factiunii cand se va participa la evenimente organizate de STAFF (daca liderul/co-liderul nu este online)
  responsabil cu FVR primesc membrii cu un comportament ok in cadrul factiunii. Acestia au responsabilitatea de a acorda /fvrespawn cand liderul/co-liderul nu este online.


  Reguli legate de skinurile factiunii  Skin-urile in functie de rank.

  Nerespectarea skin-ului duce la primirea unui FW.

  Liderul si co-liderul pot purta orice skin.

  Membrii de rank superior pot purta skinurile de rank inferior.

  Testerii  pot purta skin-ul de rank 6/7.

  Salariile se acorda cu comanda [/givesalary], nu mai exista o suma fixa pentru salarii.


  Comenzile utile:  /su [nume/id] [wanted] [motiv] - acordă wanted.
  /duty - devii on duty (/duty din nou pentru off), arme: Desert Eagle, M4, MP5, Spray, Baston (după ce muriți).
  /wanted - arată toți suspecții cu wanted.
  /mdc [nume/id] - arată motivul wanted-ului pe care îl are cineva.
  /arrest [nume/id] - arestează suspectul.
  /ta(zer) - blochează cel mai apropiat jucător timp de 8 secunde (folosit pentru suspecții ce fug pe jos).
  /frisk [nume/id] - percheziționează un suspect.
  /d - chat-ul tuturor departamentelor.
  /r - chat-ul membrilor National Guard.
  /cuff [nume/id] - pune cătușele suspectului (trebuie să fiți în mașină cu el sau lângă el având /handsup).
  /uncuff [nume/id] - scoate cătușele.
  /clear [nume/id] - șterge wanted-ul (folosit când greșiți wanted-ul, trebuie să aveți dovadă cu /mdc). Dacă suspectul avea deja wanted i-l reacordați cu același motiv.
  /punish [nume/id] [secunde (50-100)] - blochează un deținut în jail.
  /getgun [armă] - iei o anumită armă, comanda funcţionează doar în HQ LSPD/LVPD/SFPD/NG/FBI. Arme: M4, AK47, Shotgun, Rifle, MP5.
  /heal - umple viața și armura (on duty). Comanda funcţionează în HQ-uri şi case.
  /m(egaphone) - se foloseste doar pentru actiuni RP (eliberati zona, nu va inghesuiti la PNS), aveti nevoie de dovezi clare.

  /so - aceasta comanda este folosita pentru a soman un suspect cu wanted (functioneaza la 25m).  Armele departamentului National Guard:   Acum este: Vin Dec 14, 2018 3:50 pm