Xplay-rpg

Xplay-RPG by Kent


  » Las Venturas Police Department - Informaţii

  Distribuiţi

  .Bryan

  Mesaje : 56
  Data de înscriere : 19/01/2018

  » Las Venturas Police Department - Informaţii

  Mesaj Scris de .Bryan la data de Sam Ian 20, 2018 12:20 am
  Regulamentul general al departamentelor îl puteţi găsi aici ->

  Reguli interne generale:  Limbajul vulgar prin semne pe [/r] care includ semne de genul " _!_ | _/_" se sanctioneaza astfel:

  -AV - Daca nu are referie la o persoana.

  -Fw - Daca are referire la o persoana anume.

  -Uninvite - Daca sunt adresate liderului / co-liderului in mod repetat.

  - Daca un membru someaza un player ce nu are wanted / nu are drept de predare, se actioneaza astfel: o somatie = nimic, doua somatii = AVERTISMENT, 3 somatii = FACTION WARN.

  - Sunteti obligati sa respectati Regulamentul serverului, Regulamentul Departamentelor, Regulamentul Intern cat si toate celelalte reguli impuse de lider sau sublider.
  - NU reclamati un coleg din Las Venturas Police Department pe panel, in schimb trimiteti un PM liderului sau contactati-l in joc pentru a rezolva problema, santiunea aferenta va fi faction warn.

  - Pentru nelamuriri, propuneri sau probleme veti anunta liderul/co-liderul sau membrii cu rank superior.

  - O dovada este valabila timp de 24 de ore. O reclamatie nu este valabila daca dovada este mai veche de 24 de ore. De asemenea, puteti acorda o amenda / confisca un permis timp de 24 de ore  din momentul faptei.

  - Persoanele inactive de 3 zile care nu si-au facut cerere de inactivitate pe forum vor fi demise.
  - Orice politist care va fi prins incalcand regulile de circulatie va fi sanctionat de catre alt politist. In cazul in care refuza confiscarea permisului / platirea amenzii va primi Faction Warn.
  - Arestarea unui suspect fara drept de predare poate fi sanctionata cu faction warn sau demitere.
  - Puteti acorda wanted in maxim 5 minute dupa comiterea faptei, recomandat ar fi sa acordati cat mai repede wanted, in 1-2 minute, verificati repede dovada si daca sunteti siguri actionati, nu  verificati 10 ani dovezile, e aiurea ca un jucator sa se trezeasca dupa 15-20 de minute cu wanted.

  - Daca raportul de activitate este incomplet se sanctioneaza cu demitere indiferent de rank si zile.

  - In caz de reclamatie, iar membrul incearca sa scape de pedeapsa si ofera mita reclamantului pentru a retrage, iar reclamantul aduce o dovada clara cu [/pay], [/transfer] sau [/sellcarto] pe 1$, acel membru va primi Faction Warn.

  - Este interzis sa confiscati permisele de conducere jucatorilor cu level 1-2.

  - Este interzis sa confiscati licentele paramedicilor care circula pe contrasens cu girofarurile pornite.

  - Este interzis pentru un politist sa omoare un jucator (cu sau fara wanted) cu spray-ul.

  - Politistii nu au voie sa ajute playerii sa faca quest-uri precum "omoara x politisti".
  - Daca un membru da din greseala F la o masina, personala sau nepersonala acesta va fi sanctionat cu Avertisment verbal deoarece se poate apasa din greseala F, insa daca acesta fura masina si pleaca cu ea, va primi Faction Warn.
  - Primirea a trei amenzi in 24 de ore se sanctioneaza cu Faction Warn (FW)

  - Membrii ce detin job-uri ilegale (drugs dealer, arms dealer, car jacker) vor fi sanctionat cu Faction Warn.

  - Nu mai folositi modul cu [/btrack], nu se vad gloantele de linii si riscati Faction Warn. Folositi cel mai bine modul [Trassa.cs] este mult mai folositor si mult mai bun decat modul cu [/btrack]!

  - Pentru [/ta(zer)] aiurea primeste Avertisment Verbal.

  - Intervalul maxim de somatii ( minim 3 somatii ) este de 5 minute. Puteti acorda in acest interval somatii pentru wanted-ul pe care il vreti sa-l dati ( necof. ordin, runner, sau ce wanted se mai poate da ) Cine nu respecta aceasta regula, primeste Faction Warn.

  - Se mai considera condus neregulamentar si atunci cand jucatorul circula cu spatele pe contrasens.

  --Daca sunteti atacati cu pumnii / picioarele trebuie sa va fi scazut minim 15 HP pentru a putea acorda wanted, altfel riscati sa primiti Faction Warn.

  - Daca un jucator intra cu masina de mai multe ori in vehiculul in care va aflati sau provoaca damage masinii (cu pumnii / picioarele) in care va aflati, trebuie sa va fi scazut aproximativ 150 - 200 HP la vehicul pentru a putea acorda wanted, in anumite situatii se poate acorda si pentru mai putin HP. ~150 HP (Cand aveti de exemplu 350 hp si intra intentionat ca sa va bubuie) Nu acordati wanted doar pentru doua-trei lovituri.

  Reguli cu privire la amenzi:

  -Un politist poate amenda un civil pentru faruri stinse dupa ora 20:00, NOS sau nepurtare casca. Pot fi sanctionati pentru incalcarea regulilor de circulatie doar playerii care nu au wanted. Inainte de a-i acorda amenda, comporti-va civilizat si explicat-i de ce a fost oprit, cine incalca aceasta regula va primi faction warn.
  -Dupa ce ati acordat amenda, jucatorului ii va aparea un mesaj informativ ca a primit o amenda si suma exacta pe care o are de plata, daca acesta nu stie exact cum sa plateasca amenda, ii puteti spune sa foloseasca comanda /accept ticket.
  -Daca jucatorul nu plateste amenda pe loc (refuza sau fuge), politistul are dreptul de a-i acorda wanted 3 -„Neconformare ordin” cu drept de predare.
  -In cazul in care civilul nu are suficienti bani la el pentru a plati amenda, politistul are dreptul de a-i acorda wanted 3 ''Neconformare ordin''.
  -Daca doriti, va puteti deplasa cu jucatorul la un ATM sau Bank pentru a scoate suma necesara platirii amenzii, insa nu este obligatoriu. Daca acesta refuza, politistul are dreptul de a-i acorda wanted-ul „Neconformare ordin”. -Daca jucatorul nu are destui bani nici in banca pentru a plati amenda atunci va primi wanted-ul ,,Neconformare ordin".
  -Amenzile se pot aduna, de exemplu pentru faruri stinse dupa ora 20:00 (50.000$) si NOS (50.000$) suspectul va fi amendat cu 100.000$, insa aveti obligatia de a-l informa ca va fi amendat pentru amebele infractiuni.
  -Nu aveti voie sa amendati un jucator caruia i-ati acordat wanted 3 "Neconformare Ordin".
  -Nu aveti voie sa amendati jucatorii aflati in Jail.
  -Este interzis sa acordati amenzi in apropierea unor zone folosite pentru job-uri (fisherman, puncte livrare/incarcare trucker).
  -Este interzis sa le acordati amenzi celor ce au exam.

  * Amenzile pot fi acordate doar jucatorilor ce au level 3+;
  Daca surprindeti un civil(sau factiune) conducand cu farurile stinse dupa ora 20:00, ii puteti acorda amenda in valoare de 50.000$.
  Daca surprindeti un civil(sauj factiune) conducand cu NOS, ii puteti acorda amenda in valoare de 50.000$.
  Daca surprindeti un civil(sau factiune) conducand fara casca pe cap (bicicleta, motor, scuter sau ATV), ii puteti acorda amenda in valoare de 50.000$.

  Reguli cu privire la confiscarea permiselor:

  -Pot fi sanctionati pentru incalcarea regulilor de circulatie doar playerii care nu au wanted.
  -Se considera condus neregulamentar atunci cand jucatorul trece cu masina in proportie de 80% sau mai mult pe celalalt sens de mers. Tot condus neregulamentar este si atunci cand acesta foloseste iarba, nisipul sau alte lucruri pentru a avea o scuza ca nu a circulat pe contrasens.
  -Se considera condus regulamentar atunci cand acesta este in totalitate pe banda sa sau chiar cand trece foarte putin pe banda opusa.
  -Se considera condus regulamentar atunci cand acesta taie benzile la un unghi de 90 de grade.
  -Se considera tot condus regulamentar atunci când acesta folosește iarba, nisipul etc. de pe sensul său de mers.
  -Nu aveti voie sa confiscati carnetele de condus pentru cele mai banale motive.
  -In caz ca prindeti un membru dintr-un departament pe contrasens (cu masina personala / free), il puteti soma pentru a-i confisca licenta de condus. Daca acesta refuza confiscarea licentei de condus, ii puteti face o reclamatie la factiunea respectiva si va fi sanctionat cu Faction Warn.
  -Atunci cand sanctionati pe cineva (orice sanctiune) sunteti obligati sa-i spuneti si motivul.
  -Licente de condus pot fi confiscate de la level 3+, la level 1-2 nu se vor contoriza ca punct la raport pe panel, iar jucatorii de level 1-2 ce au licenta confiscata nu mai trebuie sa astepte 2 ore pana cand vor putea da din nou exam.
  Alte informatiiutile:
  -Daca suspectul nu raspunde cand este intrebat daca se preda, atunci politistul are dreptul doar sa-l omoare dupa 3 somatii.
  -Daca suspectul spune ca nu se preda, atunci politistul are dreptul sa-l omoare.
  -Daca suspectul spune ca se preda iar apoi fuge pe jos de politist, atunci politistul are dreptul sa-l omoare dupa cele 3 somatii.
  -Daca suspectul spune in prima faza ca nu se preda sau fuge pe jos de politist, iar mai apoi se razgandește și dorește sa se predea, politistul are dreptul sa-l omoare.
  -Daca suspectul spune ca nu se preda și fuge cu un vehicul, atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pentru ----- Runner dupa 3 somatii.
  -Daca suspectul nu raspunde cand este intrebat daca se preda și fuge cu un vehicul, atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pentru Runner dupa 3 somatii.
  -Daca suspectul spune ca se preda iar apoi fuge cu un vehicul de politist, atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pentru Runner dupa 3 somatii.
  -Daca suspectul ucide un politist, atunci acesta va primi wanted cu motivul cop kill fara drept de predare.
  -Daca suspectul are wanted (1+) si ataca un politist, atunci acesta va primi wanted cu motivul cop attack fara drept de predare.
  -In cazul in care sunteti atacat de mai multi jucatori, acordati tuturor jucatorilor wanted 3 cop attack, deoarece in cele mai multe cazuri nu se observa cine v-a omorat si riscati sa fiti sanctionati cu faction warn.

  Reguli legate de sedinta:  Neprezentarea la sedinta a membrilor de rank 1 se sanctioneaza cu demitere indiferent de numarul de zile.

  Toate actiunile care nu-si au rostul in timpul sedintei (comentarii aiurea, nerespectarea liderului/membrilor, te misti, folosesti alte anim-uri) sunt sanctionate cu amendă sau Faction-warn. Depinde de gravitatea acestora.

  Sedinta este duminica in fiecare saptamana la ora 15.00. Cine nu se prezinta la sedinta nu primeste rank up / clear / bonus sau salariul.

  Absenta la sedinta nu mai este sanctionata cu FW, daca poti sa vi, vi daca nu, nu, dar daca nu vi se aplica regula de mai sus.

  Skin-urile in functie de rank:

  Rank 1:  Rank 2:    Rank 3:    Rank 4/5:    Rank 6:

  Tester:  Fata:    Rank 7:


  Cine este prins fără skin-ul corespunzător rank-ului primeşte Faction Warn!  Liderul si co-liderul au dreptul sa poarte orice skin  Acum cei care sunt prinsi fara casca pe cap (/puthelmet) stand pe loc sau conducand vehicule de tip bicicleta, motor, scuter sau ATV sunt amendati cu $50.000 de catre un politist.
  Amenda pentru NOS a crescut de la $25.000 la $50.000.
  Amenda pentru farurile stinse dupa ora 20:00 a crescut de la $25.000 la $50.000.


  Modele de somaţii pentru membrii  Model pentru amenzi
  :
  1.Ai fost surprins conducand cu NOS, vei primi o amenda in valoare de $50.000.
  2.Ai fost surprins cu farurile stinse dupa ora 20:00, vei primi o amenda in valoare de $50.000.
  3.Te rog sa dai /handsup pentru a primi amenda altfel risti sa primesti wanted 3 neconformare ordin.

  Model pentru permise:
  1. Ai fost surprins conducand neregulamentar, te rog sa dai /handsup pentru a-ti fi suspendat permisul sau vei primi wanted 3 neconformare ordin!
  2. Licenta de condus ti-a fost suspendata timp de 2 ore, data viitoare ai grija pe unde circuli cu vehiculul.

  Model pentru confiscarea armelor:
  1. Ati fost surprins cu armele la vedere, foloseste /handsup pentru a ti le confisca altfel vei primi wanted 3 neconformare ordin!

  Model pentru somarea in jail:
  1. "X", te rog sa parasesti incinta inchisorii altfel risti sa primesti wanted 1 neconformare ordin!


  Nu aveti voie sa somati un suspect in felul urmator: "/handsup sau wanted 3".
  Trebuie sa ii explicati motivul pentru a da /handsup sau ii explicati ca sa dea /handsup pentru ai confisca permisul / armele.
  Daca nu respectati aceasta regula si veti primi reclamatie, o sa fiti sanctionati cu faction warn.

  Informatii utile despre cum sa actionati:

  1. Atunci cand doriti sa somati un jucator sunteti oblicati sa folositi comanda [/so], nu [/m]. Cei ce folosesc comanda [/m] vor fi sactionati cu faction warn. Comanda [/m] poate fi folosita doar pentru actiuni role-play de exemplu: 'Eliberati zona sau riscati wanted 3 pentru neconf. ordin!', etc.
  2. Cand doriti sa suspendati un permis unui jucator, iar acesta foloseste comanda [/q] aveti la dispozitie 24 de ore pentru a ii lua permisul.
  3. Cand confiscati permisul unui jucator sunteti obligati sa ii explicati frumos de ce a fost oprit, pentru ce da [/handsup] si pentru ce ii este confiscat permisul.
  4. Atunci cand ati acordat Wanted unui jucator caruia trebuie sa ii luati permisul anuntati pe [/d]: "Fara free id/nume - oras - permis", cand ati ajuns la el in jail folositi comanda [/punish id secunde] si apoi [/confiscate id licence].  Armele departamentului LV Police:
  Mașinile în funcție de rank:
  Rank 1

  1  Rank 2
  Rank 3  Rank 4
  Comenzile utile:


  /su <nume/id> <wanted> <motiv> - acordă wanted.
  /duty - devi on duty (/duty din nou pentru off), arme: Desert Eagle, M4, MP5, Spray, Baston (după ce muriţi).
  /wanted - arată toţi suspecţii cu wanted.

  /mdc <nume/id> - arată motivul wanted-ului pe care îl are cineva.
  /arrest <nume/id> - arestează suspectul.
  /ta(zer) - iti ofera automat un SD Pistol cu ajutorul caruia poti bloca timp de 8 secunde un suspect cu wanted (timpul in care suspectul este blocat nu i se poate scadea HP-ul).
  /frisk <nume/id> - percheziţionează un suspect.

  /confiscate <nume/id> <item> - confiscă suspectului licenţa de condus şi drogurile.
  /d - chat-ul tuturor departamentelor.
  /r - chat-ul membrilor Las Venturas Police Department.
  /cuff <nume/id> - pune cătuşele suspectului (trebuie să fiţi în maşină cu el sau lângă el având /handsup).
  /uncuff <nume/id> - scoate cătuşele.
  /clear <nume/id> - sterge wanted-ul (folosit când greşiţi wanted-ul, trebuie să aveţi dovadă cu /mdc). Dacă suspectul avea deja wanted i-l reacordaţi cu acelaşi motiv.
  /punish <nume/id> <timp> - blochează un deţinut în jail (secunde 50 - 100).
  /getgun <armă> - iei o anumită armă, comanda merge doar în HQ LSPD/LVPD/NG/FBI. Arme: M4, AK47, Shotgun, Rifle,MP5.
  /heal - umple viaţa şi armura (on duty). Comanda merge în orice HQ şi în orice casă.
  /so <id/nume> - pentru a soma. O sa-i apara automat un text cu somatia si numele lui in ea.
  /ticket <nume/id> <sumă> - creează o amendă pentru un jucător (pentru NOS, faruri stinse după ora 20:00).

  Condus:
  Se considera condus neregulamentar atunci cand jucatorul trece cu masina in proportie de 80% sau mai mult pe celalalt sens de mers. Tot condus neregulamentar este si atunci cand acesta foloseste iarba, nisipul sau alte lucruri pentru a avea o scuza ca nu a circulat pe contrasens.
  Se considera condus regulamentar atunci cand acesta este in totalitate pe banda sa sau chiar cand trece foarte putin pe banda opusa. De asemenea se poate considera tot condus regulamentar atunci cand acesta foloseste iarba, nisipul etc. de pe sensul sau de mers.

  Este permis in Las Venturas, unde primesc materialele, sa intre prin gaura din perete atata timp cat vine dinspre Nord, adica sensul corect de mers, cand intra în gaura si merge spre Sud, iar sensul corect de mers, cand paraseste locul. Nu este permis sa intre prin gaura cand vine dinspre Sud, adica de pe contrasens, sau sa iasa din gaura mergand spre Nord, tot pe contrasens.

   Acum este: Vin Dec 14, 2018 2:15 pm